Schaftwagen tweedehands

Bent u op zoek naar een schaftwagen? Koop dan een schaftwagen tweedehands. Zo’n wagen is vaak nog goed te gebruiken en kost minder geld dan wanneer u een nieuwe schaftwagen aanschaft.

→ Klik hier om naar ons assortiment tweedehands schaftwagens te gaan
Wat is een schaftwagen?
Een schaftwagen, ook wel schaftkeet genoemd, is een wagen dat achter een voertuig met een trekhaak kan worden meegenomen. Op elke stabiele grond kan een schaftkeet worden neergezet. Het voordeel van een schaftkeet is dat u hem voor verschillende doeleinden kunt gebruiken. Zo kunnen uw werknemers er in pauzeren en indien u wenst zelfs naar het toilet. Daarnaast kan een schaftkeet ook als opslagplaats worden gebruikt. Het is tevens mogelijk om een schaftkeet zo in te richten, dat hij voor meerdere doeleinden kan worden gebruikt.

Bovendien is een schaftkeet in allerlei modellen en groottes te verkrijgen. Welke grootte u het beste kunt kiezen, hangt van een aantal zaken af. Wilt u graag weten welke schaftkeet voor u het meest geschikt is? Laat u dan adviseren door een van onze medewerkers.
Waarom een schaftwagen tweedehands aanschaffen?
Veel bedrijven waarvan de medewerkers de hele werkdag projectmatig buiten werken, schaffen een schaftkeet aan. Doordat de werknemers elke keer weer op een andere locatie werken, is het voor de werkgever niet mogelijk om een vast pand te hebben waar zij naartoe kunnen om bijvoorbeeld pauze te houden. Een schaftkeet komt in zulke gevallen goed van pas.

U kunt natuurlijk een helemaal nieuwe schaftkeet aanschaffen. Echter zit daar ook het bijbehorende prijskaartje aan. Sommige werkgevers doen na een tijdje hun schaftkeet weg. Dit betekent echter niet dat de wagen niet meer een ronde mee kan. Hierdoor krijgt u de kans om voor een fijner prijsje een schaftkeet aan te schaffen die nog prima in orde is.
Waar koop ik een schaftwagen tweedehands?
Ziet u het wel zitten om een schaftwagen tweedehands te kopen? Dan kunt u bij Harmsen Materieel BV terecht! Wij zijn dé specialist op het gebied van schaftketen. In ons ruim assortiment van tweedehands schaftwagens vindt u vast en zeker de wagen die aan uw wensen voldoet. Bovendien verkopen wij ook gebruikte units en containers.
Waarom kiezen voor Harmsen Materieel BV?
Wij van Harmsen Materieel BV zijn erg ervaren en bekwaam als het gaat om schaftketen, units en containers. Wij zijn RDW erkend, waardoor wij zijn bevoegd om gebruikte voertuigen te behandelen en weer te verkopen. Door deze erkenning, onze jarenlange ervaring en onze vakbekwaamheid, garanderen wij dat u bij ons terechtkunt voor producten van hoogwaardige kwaliteit. Kortom: bij ons weet u zeker dat het goed zit!

Heeft u zelf al een container, schaftkeet of unit en wilt u die inruilen? Ook dat is bij ons mogelijk! Laat het ons weten, zodat wij samen met u naar de mogelijkheden kunnen kijken.
Wij staan voor u klaar!
Wilt u graag een schaftwagen tweedehands aanschaffen? Neem dan gerust een kijkje in ons assortiment. Wilt u eerst graag wat meer informatie vergaren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij streven naar een goede service en helpen u dan ook graag verder.

 

Assortiment