Schaftkeet tweedehands

Bent u op zoek naar een schaftkeet? Koop uw schaftkeet tweedehands bij Harmsen Materieel BV. Wij hebben verschillende soorten gebruikte schaftketen in ons assortiment die nog prima een ronde mee kunnen. Lees snel verder!

→ Klik hier om naar ons assortiment tweedehands schaftketen te gaan
Waarvoor kunt u een schaftkeet gebruiken?
Een schaftkeet is een mobiele wagen die door een voertuig naar elk gewenste locatie kan worden gebracht. Een keet kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kunt u hem gebruiken als opslagplaats, als kantoorruimte of als plek waarin uw werknemers hun pauzes kunnen houden. Een schaftwagen is dan ook ideaal voor beroepen waarbij vooral buiten en op verschillende locaties wordt gewerkt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bouwvakkers, terreinopbouwers of aan hoveniers.

Het grote voordeel van een schaftwagen is dat het altijd als een soort centrale plek kan dienen voor uw werknemers. Waar uw medewerkers ook werken, ze kunnen altijd de schaftwagen meenemen waarin ze hun spullen kunnen bewaren en zich kunnen terugtrekken.
Waarom een schaftkeet tweedehands kopen?
U kunt een schaftwagen zowel nieuw als tweedehands kopen. Als u een schaftkeet tweedehands koopt, bent u natuurlijk een stuk voordeliger uit dan wanneer u voor een nieuw exemplaar gaat. Schaftketen zijn in verschillende maten en modellen te krijgen. Zo heeft u al een schaftwagen van 3,5 meter lang. Heeft u veel medewerkers die van de wagen gebruik moeten maken? Dan heeft u misschien wel de grootste wagen, die van 6 meter lang nodig. Hoe groter de keet is en van hoe meer voorzieningen u de wagen wilt voorzien, hoe hoger de prijs zal oplopen. Een schaftkeet tweedehands kopen, is dan de ultieme uitkomst om de kosten zo laag mogelijk te houden en toch de keet te krijgen die u graag wilt hebben.
Waar kunt u een schaftkeet tweedehands kopen?
Wanneer u een gebruikte schaftkeet koopt, wilt u er natuurlijk wel zeker van zijn dat de keet helemaal in orde. Bovendien moet de keet een aantal jaren mee kunnen, ook al is hij tweedehands. Harmsen Materieel BV is dé betrouwbare leverancier van gebruikte schaftwagens. Wij hebben jarenlange ervaring in het overnemen, opknappen en doorverkopen van schaftwagens, containers en units. Wij zijn een eerlijk en transparant bedrijf, die de tevredenheid van onze klanten hoog in het vaandel heeft staan. Tevens hebben wij een RDW-erkenning, waardoor u zeker weet dat u bij ons terechtkunt voor een goede en betrouwbare tweedehands schaftkeet. Bovendien vinden wij het belangrijk dat wij onze klanten de juiste prijs-kwaliteitsverhouding aanbieden. Kortom, bij ons bent u aan het juiste adres!
Wilt u bij ons een gebruikte schaftkeet kopen?
Bent u benieuwd naar ons aanbod in gebruikte schaftwagens? Neem dan eens een kijkje in ons online assortiment. Staat daar niet de schaftwagen tussen die u zoekt? Neem dan gerust contact met ons op. Het kan namelijk toevallig voorkomen dat wij de juiste schaftwagen wel in ons assortiment hebben opgenomen, maar deze nog niet online staat. Wilt u graag een schaftkeet tweedehands kopen, maar heeft u eerst nog een aantal vragen? Ook in dat geval mag u natuurlijk contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

 

Assortiment