Schaftwagen nieuw

Gaat u een schaftwagen kopen? Dan bent u bij Harmsen Materieel BV aan het juiste adres. Wij hebben in ons assortiment namelijk een ruime hoeveelheid schaftwagens opgenomen.

→ Klik hier om naar ons assortiment schaftwagens te gaan
Wat is Harmsen Materieel BV?
Harmsen Materieel BV is een specialist in de markt van schaftwagens, containers en units. Wij zijn al jarenlang bekend in de wereld van schaftketen, units en containers. Dankzij onze expertise kunnen wij u ontzettend goed van dienst zijn. Bovendien hebben wij een RDW-erkenning. Dat betekent dat wij bevoegd zijn om (aangekochte) voertuigen te verkopen, behandelen of te bewerken. Bij ons weet u dan ook zeker dat u met een betrouwbaar en zuiver bedrijf te maken heeft.
Wat doen wij?
Wij verkopen gebruikte schaftketen die nog prima een ronde mee kunnen. Bovendien maken wij ook zelf schaftwagens die in diverse maten en modellen te verkrijgen zijn.

Wij hebben onze klanten hoog in het vaandel staan en vinden het daarom erg belangrijk om u zo goed mogelijk te helpen. Wij luisteren graag naar uw wensen om u daarna een perfect advies te kunnen geven. Als u bij ons een schaftwagen koopt, bent u zeker weten in goede handen.
Wat is een schaftwagen?
Een schaftwagen, of ook wel schaftkeet genoemd, is een mobiele wagen waarin men pauze kan nemen of materiaal kan opslaan. In dat laatste geval is een speciaal opbergruimte aanwezig. Een schaftkeet wordt doorgaans vooral op locatie gebruikt door bijvoorbeeld bouwvakkers of gemeentemedewerkers. Doordat de wagen door een voertuig met een trekhaak kan worden vervoerd, kan het overal staan waar u wilt.

Een schaftkeet is een uitkomst voor mensen die veelal buiten werken en elke keer weer op een andere locatie werkzaam zijn. In de schaftwagen kunnen mensen zich even terugtrekken en genieten van hun pauze. Indien u wenst, kan een schaftkeet zelfs worden voorzien van een toilet. U kunt een schaftkeet dus zien als een mobiele kantine en opslagplaats. Door een schaftwagen in gebruik te nemen, hebben uw werknemers altijd een vaste plek waar zij kunnen pauzeren en hun spullen kunnen bewaren.
Welke soorten schaftwagens zijn er?
Er zijn verschillende schaftwagens in allerlei soorten en maten te vinden. Zo zijn er schaftketen van 3,5 meter, 4 meter, 5 meter en 6 meter. Daarbij kunnen wij ook schaftketen in verschillende uitvoeringen leveren. Dat betekent dat de indeling van een schaftkeet niet standaard is bepaald, maar daar meerdere varianten op mogelijk zijn. U heeft dus de mogelijkheid om de schaftkeet helemaal naar wens in te delen.

De Harmsen schaftwagen is in verschillende uitvoeringen leverbaar:


Waarom een schaftwagen kopen bij Harmsen Materieel BV?
Wilt u graag dat uw medewerkers zich kunnen terugtrekken op een plek die ook nog eens op elke locatie kan worden neergezet? Koop dan uw schaftwagen bij Harmsen Materieel BV. Bij ons bent u ervan verzekerd dat u goed wordt geholpen en een goede prijs-kwaliteitsverhouding krijgt. Wij maken schaftwagens van de beste kwaliteit die wij ook nog eens compleet naar uw wensen aanpassen.
Wilt u een schaftwagen kopen?
Wilt u bij Harmsen Materieel BV een schaftwagen kopen? Dan bent u natuurlijk van harte welkom! Wilt u eerst wat meer informatie? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 

Assortiment