Schaftkeet nieuw

Een schaftkeet is ontzettend handig wanneer uw medewerkers veel buiten werken. Wilt u een schaftkeet kopen? Dan vindt u vast en zeker een geschikte wagen bij Harmsen Materieel BV! Wij bieden namelijk schaftketen aan in verschillende soorten en maten.

→ Klik hier om naar ons assortiment schaftketen te gaan
Wat is een schaftkeet?
Schaftkeet is een andere benaming voor schaftwagen. Dit is een mobiele wagen die door een vervoersmiddel met een trekhaak naar verschillende locaties kan worden gebracht. Hierbij is het belangrijk dat de schaftkeet op een stabiel stuk ondergrond kan staan. Een schaftwagen kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Zo kan de wagen worden gebruikt om te pauzeren, voor sanitair gebruik en zelfs als magazijn.
Waarom een schaftkeet kopen?
Een schaftkeet is dus een mobiele wagen die verschillende functies kan hebben. Het zijn dan ook vooral bedrijven waarvan de medewerkers vooral buiten en elke keer weer op andere locaties werken, die een schaftkeet kopen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bouwvakkers, hoveniers en terreinopbouwers.
Wat is Harmsen Materieel BV?
Harmsen Materieel BV is een integer bedrijf dat is gevestigd in Lemelerveld. Wij bouwen en verkopen schaftketen, units en containers. Bovendien nemen wij ook gebruikte schaftketen over, die wij opknappen en weer in de verkoop zetten. Dankzij onze jarenlange ervaring en vakbekwaamheid durven wij onszelf een expert te noemen op het gebied van schaftwagens. Met onze RDW-erkenning zijn wij dan ook bevoegd om schaftketen over te nemen, ze op te lappen en te verkopen.
Waarom een schaftkeet kopen bij Harmsen Materieel BV?
Door onze ervaring en vakbekwaamheid kunnen wij u verzekeren dat al onze schaftketen van goede kwaliteit zijn. Tevens hanteren wij een goede prijs-kwaliteitsverhouding. Tijdens het opstellen van een offerte, zijn wij helder en eerlijk over de kosten. Hierdoor komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.
Welke schaftketen kunt u bij ons kopen?
Bij ons is het mogelijk om schaftketen in verschillende soorten maten en modellen te kopen. Zo hebben wij in ons assortiment nieuwe schaftwagens, gebruikte schaftwagens en schaftwagens voor de kleinere portemonnee opgenomen. Bij ons is de kleinste schaftkeet 3,5 meter lang en de grootste 6 meter. De juiste grootte van een schaftwagen hangt compleet af van waarvoor hij zal worden gebruikt en door hoeveel personen hij zal worden gebruikt. Weet u zelf niet zo goed wat voor uw bedrijf de juiste grootte zal zijn? Laat u dan adviseren door een van onze medewerkers.
Een schaftkeet op maat
Wilt u graag dat er speciaal voor u een schaftwagen op maat wordt gemaakt? Ook dat is mogelijk bij Harmsen Materieel BV! Dankzij onze ervaring en deskundigheid kunnen wij u adviseren over welke schaftkeet het beste bij uw bedrijf of organisatie past. Een groot voordeel van het op maat laten maken van een schaftkeet, is dat wij de keet compleet naar uw wens kunnen indelen.

Op deze manier weet u zeker dat u een schaftkeet gaat kopen die aan al uw eisen voldoet. Indien u graag een schaftwagen op maat laat maken, kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.
Neem vandaag nog contact op!
Wilt u graag een schaftkeet kopen, maar wilt u eerst wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Heeft een schaftkeet in ons assortiment uw interesse gewekt? Ook in dit geval kunt u het beste even contact opnemen. Onze medewerkers staan u graag te woord!

 

Assortiment