Sanitair unit

Bent u op zoek naar een sanitair unit? Dan bent u bij Harmsen Materieel BV op de juiste plek! Wij zijn een vakbekwaam en integer bedrijf waar u terechtkunt voor allerlei soorten sanitair units.

→ Klik hier om naar ons assortiment sanitair units te gaan
Wat is een sanitair unit?
Een sanitair unit is een unit waarin mensen naar het toilet kunnen en gebruik kunnen maken van een wasbak. Vroeger kon zo’n unit alleen worden voorzien van chemicaliën. Tegenwoordig worden de meeste sanitair units voorzien van water. Dit biedt de mogelijkheid om mensen er ook in  te laten douchen.
Waarom een sanitair unit aanschaffen?
Sanitair units zijn ideaal te gebruiken op locaties waar een toilet, douche of wasbak niet aanwezig is. Zo is een sanitair unit perfect om te gebruiken op bijvoorbeeld bouwplaatsen, festivals, campings en jachthavens. Dankzij de aanwezigheid van een sanitair unit, hebben uw gasten of werknemers toch de gelegenheid om naar een hygiënisch toilet te gaan en zichzelf te verzorgen.

U kunt er zelfs voor kiezen om voor elke campingplaats een sanitair unit aan te schaffen. Op deze manier hoeven uw gasten een toilet, douche en wastafel niet te delen met andere gasten. Uit de praktijk is gebleken dat gasten deze mogelijkheid als zeer prettig ervaren. Zo prettig zelfs, dat ze bereid zijn om er meer voor te betalen.
Waarom voor Harmsen Materieel BV kiezen?
Harmsen Materieel BV is al jarenlang een betrouwbare aanbieder van units, containers en schaftwagens. Wij zijn erg vakbekwaam en vinden het ontzettend belangrijk om onze klanten goed van dienst te zijn. Bovendien zijn wij RDW erkend, wat betekent dat onze producten aan allerlei kwaliteitsvoorwaarden voldoen. Hierdoor bent u er bij ons van verzekerd dat u een kwalitatief goed product krijgt. Daarnaast bieden wij onze klanten ook nog eens de juiste prijs-kwaliteitsverhouding aan. Wilt u graag een prijsindicatie hebben van een van onze producten? Vraag dan vandaag nog geheel vrijblijvend een offerte aan. Tevens heeft u bij ons de mogelijkheid om een unit, container of schaftkeet in te ruilen. Door al het bovenstaande kunnen wij wel stellen dat wij erg begaan zijn met onze klanten en een goede service bij ons voorop staat!
Ga ook voor onderdelen naar Harmsen Materieel BV
Bij Harmsen Materieel BV kunt u niet alleen terecht voor zowel nieuwe als gebruikte schaftwagens, containers en allerlei soorten units, maar ook voor onderdelen. Van opbergbeugels tot houten ramen met luiken; noem het maar op! Hierdoor is het mogelijk om bijvoorbeeld uw unit geheel naar wens aan te passen. Ook wanneer onderdelen vervangen dienen te worden, kunt u bij ons terecht. Weet u niet zo goed welk onderdeel u moet hebben? Laat het ons dan weten, zodat wij u kunnen helpen.
Heeft u nog vragen? Stel ze gerust!
Zoals u ziet, is ons aanbod in producten en diensten groot. Schaf uw sanitair unit bij Harmsen Materieel BV aan, zodat u zeker weet dat u een kwalitatief goed product krijgt geleverd. Wilt u graag wat meer informatie of wilt u graag ergens advies over? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op, want wij helpen u graag verder!

 

Assortiment