Pipowagen

Bent u op zoek naar een pipowagen? Dan bent u bij Harmsen Materieel BV aan het juiste adres. Wij hebben namelijk verschillende soorten wagens in allerlei maten en modellen.

→ Klik hier om naar ons assortiment pipowagens te gaan
Wat is een pipowagen?
Een pipowagen is ook wel een andere benaming voor een schaftwagen. De term pipowagen wordt door ons gebruikt voor schaftwagens die al wat ouder zijn en die een rond dak hebben. Door het ronde dak ziet een pipowagen er doorgaans een stuk aantrekkelijker uit dan andere schaftwagens. De wagen heeft daardoor namelijk nog die ouderwetse en gezellige uitstraling.
Wat kunt u met een pipowagen doen?
Sommige mensen gebruiken een pipowagen als slaapplek, of stellen het voor andere mensen beschikbaar als slaapplek. De meeste mensen vinden het namelijk leuk om eens in zo’n wagen te slapen. Echter is zo’n wagen voor veel meer doeleinden te gebruiken.

Een pipowagen is namelijk, net als de nieuwere types schaftwagens, ook prima te gebruiken als opslagplaats, toiletruimte of plek waar werknemers kunnen pauzeren. Bovendien kan de wagen zo worden ingericht dat hij voor meerdere doeleinden is te gebruiken.
Voor wie is een schaftwagen handig?
Een schaftwagen kan goed worden gebruikt door mensen die veelal in de buitenlucht werken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hoveniers. Maar ook op evenementen zoals festivals kunnen schaftwagens goed van pas komen. Toch zien we schaftwagens vooral terug op bouwplaatsen. Op die plaatsen zijn schaftwagens de centrale plek waar bouwvakkers kunnen pauzeren, naar het toilet kunnen en/of hun spullen in kunnen opbergen.
Waarom een wagen kopen bij Harmsen Materieel BV?
Harmsen Materieel BV is dé betrouwbare aanbieder van schaftwagens. Dankzij onze vakbekwaamheid en jarenlange ervaring, kunnen wij u goed adviseren over welke keet het beste aan uw wensen voldoet. Bovendien bieden wij u altijd een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding aan, waardoor u bij ons nooit van een koude kermis thuiskomt.

Wij hebben een RDW-erkenning, wat betekent dat wij schaftwagens, units en container mogen kopen, opknappen en weer te koop aan mogen bieden. Om deze erkenning te behouden, moeten wij onze diensten zo goed mogelijk aan onze klanten leveren. Alleen al hierdoor weet u zeker dat u bij ons een kwalitatief goede schaftwagen kunt kopen.
Welke pipowagen aanschaffen?
Welke pipowagen u het beste kunt aanschaffen, hangt af van waar u de wagen voor wilt gebruiken. Tevens is het ook belangrijk dat u nagaat voor hoeveel personen u de keet beschikbaar wilt maken. Aan de hand van deze gegevens, kunnen wij u adviseren welke wagen voor u het beste geschikt is. Wilt u zelf kijken naar welke keten wij aanbieden? Bekijk dan ons online assortiment. Wij verkopen zowel gebruikte als nieuwe keten. Zowel in snelverkeer (80km/u) als in langzaam verkeer (25 k/m u). Tevens kunnen wij voor u een schaftwagen op maat maken. Het is bij ons ook mogelijk om uw container, schaftwagen of unit in te ruilen.
Neem geheel vrijblijvend contact op
Wilt u graag een pipowagen bij Harmsen Materieel BV kopen? U mag dan geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wilt u eerst graag wat meer informatie of graag door ons een wagen op maat laten maken? Ook dan kunt u het beste even contact opnemen. Onze medewerkers staan graag voor u klaar!

 

Assortiment