Kantoorunit

Wilt u een kantoorunit kopen? Dan bent u bij Harmsen Materieel BV aan het juiste adres! Wij verkopen kantoorunits in allerlei soorten en maten.

→ Klik hier om naar ons assortiment kantoorunits te gaan

Wat is een kantoorunit?

Bij ons zijn er allerlei soorten units te koop. Zo bieden wij sanitair units, kassa units en kantoorunits aan. De naam kantoorunit zegt het al, u kunt een kantoorunit kopen om hem vervolgens als kantoor te gebruiken. Indien u wenst, kan een kantoorunit worden voorzien van alle gemakken die u ook in een kantoorpand vindt. Zo kunt u een kantoorunit aanschaffen die niet alleen een kantoorruimte heeft, maar die ook is voorzien van een opslagruimte, keuken en toilet. Tevens kan een kantoorunit op elk gewenste plek worden neergezet.

Waarom een kantoorunit kopen?

Werkgevers die doorgaans een kantoorunit kopen, hebben daar verschillende redenen voor. Zo hebben zij bijvoorbeeld tijdelijk een kantoorunit nodig, omdat het huidige pand wordt verbouwd. Een kantoorunit kopen, gaat vaak sneller en makkelijker dan het vinden van een tijdelijk onderkomen in een ander pand. Voor werkgevers die snel een tijdelijke kantoorruimte nodig hebben, is een kantoorunit een goede uitkomst.

Nog een voordeel van een kantoorunit is dat hij snel en eenvoudig kan worden uitgebreid. Dit is vooral handig wanneer u een bedrijf heeft dat snel groeit, maar geen geschikte pand heeft gevonden voor die snelle groei. Wanneer u bij Harmsen Materieel BV een kantoorunit koopt, kunt u vragen naar de mogelijkheden van eventuele uitbreidingen.

Waarom een kantoorunit van Harmsen Materieel BV?

Harmsen Materieel BV is gevestigd in Lemelerveld en al jarenlang werkzaam in de wereld van containers, units en schaftwagens. Harmsen Materieel BV heeft een RDW-erkenning waardoor wij bevoegd zijn om kantoorunits over te nemen, op te knappen en weer te verkopen. Inmiddels hebben wij een ruim assortiment in kantoorunits die u hier kunt bekijken. Staat er niet tussen waar u naar op zoek bent? Neem dan gerust contact met ons op, want wij kunnen u vast en zeker verder helpen.

Wij van Harmsen Materieel BV zijn eerlijk, transparant en vinden het belangrijk om u een goede prijs-kwaliteitsverhouding aan te bieden. Bovendien vinden wij een goede service erg belangrijk. Bij ons bent u er dan ook van verzekerd dat wij er alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Wat heeft Harmsen Materieel BV nog meer te bieden?

Naast dat wij u goed kunnen helpen aan verschillende units, containers en schaftketens, kunt u bij ons ook terecht voor onderdelen. Van kunststof ramen tot aan achterlichten; wij hebben het allemaal! Door middel van het toevoegen van onderdelen, kunt u uw schaftwagen, unit of container compleet naar wens maken en ook weer in orde maken. Hierdoor hoeft u niet direct een nieuw voertuig aan te schaffen. Bent u benieuwd naar de onderdelen die wij momenteel in het assortiment hebben? U kunt ze hier bekijken.

Neem vandaag nog contact op!

Wilt u bij ons een kantoorunit kopen? Neem dan vandaag nog contact met ons op. Heeft u eerst nog een aantal vragen? Ook dan kunt u het beste even contact met ons opnemen. Wij staan u graag te woord!

 

Assortiment