Grote keuze schaftketen voor een voordelige prijs

Voor werkers in de bouw is de schaftkeet de centrale plek: om dingen te bespreken, om te lunchen, koffie te drinken of even te schuilen. Een schaftkeet moet daarom comfortabel zijn, van alle praktische zaken voorzien en genoeg ruimte bieden.

Scherpe prijzen
Zoekt u een praktische, stevige schaftkeet voor op de bouwplaats, kijk dan eens rond in ons assortiment nieuwe en gebruikte schaftketen. Daar vindt u units van verschillende formaten tegen zeer scherpe prijzen. De indeling en mate van voorzieningen verschillen uiteraard per bouwkeet; geheel afhankelijk van uw wensen kiest u de schaftkeet die het best bij uw situatie past.

Bouwkeet naar keuze
In ieder geval kunt u er zeker van zijn dat alle gebruikte en nieuwe schaftunits:

  • perfect afgewerkt en onderhouden zijn;
  • (tegen vergoeding) netjes bij u afgeleverd worden;
  • makkelijk te verplaatsen en te vervoeren zijn;
  • voorzien zijn van elektra en groepenkast.

Koopt u een nieuwe schaftkeet, dan kan de indeling geheel naar wens aangepast worden. U kiest zelf welk en hoeveel meubilair geplaatst wordt, of er een extra overlegruimte in de bouwkeet moet komen en welke sanitaire voorzieningen (toiletunit) er moeten komen.

Contact
Heeft u op onze website al een schaftkeet gezien die uw interesse heeft gewekt? Neem contact met ons op via telefoonnummer 0572-370461 of stuur ons een e-mail.

U kunt ook altijd een afspraak maken om langs te komen voor een bezichtiging.

Voor vragen neem contact op met: Gerjon 06 - 1108 5677 of E-mail.